Stijlvolle opbergers en serveerborden voor feestjes

Serveerborden groot

Voor een thuisgemaakt festijn, waar je uren in de keuken voor gezwoegd heb, wil je iets stijlvol om het op te presenteren. Iets met meer liefde gemaakt dan een leien dakpan die je overal kan krijgen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, met een waaier aan kleuren zijn wij trots om u onze eigen handgemaakte collectie serveerborden aan te kunnen bieden. Omdat deze met de hand gemaakt zijn, is er altijd een lichte variatie op ieder bord.
Deze zijn geglazuurd en steengoed gebakken, met unieke kleuren zoals aubergine, chocolate en cream.
De borden zijn ovenbestendig.
ø: Ongeveer 30 cm
Prijs: €45 per stuk
Contact
Afbeelding: Serveerbord Groot - Blaugrau

Bewaarpotten

Deze geglazuurde potten van Bvds zijn essentieel in de keuken. Voor kruiden, suikers, bloem, gemalen koffie zijn deze potten ideaal. Ze zijn ook inzetbaar als decoratief item, onder andere voor droogbloemen in te presenteren. De kurk helpt bij de luchtdichtheid en dus ook bij het bewaren van de inhoud. Beschikbaar in allerlei kleuren zoals avocado, lavendel, graniet, saffraan en meer dus keuze is verzekerd.
Dimensies (ø x H): 7 cm x 12 cm
Prijs: €22
contact
Foto: Geglazuurde bewaarpot - Saffraan

Serveerborden klein

Kleine broer van de grotere serveerborden. 
Ovenbestendig met stralende glazuren als Zonne-oranje en Kersenbloesem fleuren deze ieder gerecht of apero op!
ø: 25 cm
prijs: €25
contact
foto: Serveerbord klein - Zonne-oranje

Serveerbord Woven

Deze kunstzinnige borden hebben hun inspiratie te danken aan de manier waarop rieten manden geweven worden. Perfect voor fruit in te presenteren of als sierschaal op tafel. Het gewoven patroon en de vierkante vorm waren experimenteel en blijken zeer zeldzaam in de wereld van keramische woondecoratie. Het product is gebakken op hoge temperatuur en dus ovenbestendig en omdat het handgemaakt is, zal op ieder bord een lichte variatie zitten, bijdragend aan het unieke karakter van het product.

Afmetingen: ±30 cm x 30 cm
Prijs: €120